KakeldaxGruppen investerar i Länna

KakeldaxGruppen har idag beslutat att påbörja en stor investering i Kakeldax i Länna. Butiken kommer att fungera som regionalt centrallager för projektbearbetningen som påbörjats 2010 i Stockholm. Nu skall butiken färdigställas med möbler, wc, duschkabiner mm från Ballingslöv, Svedbergs, INR, Hans Grohe, Tapwell mfl och detta kommer att ge konsumentbutiken ett ordentligt lyft. Med denna investering kommer KakeldaxGruppen att ha 5 mycket fina butiker i Stockholmsregionen (Länna, Täby, Bromma, vid Älvsjömässan, Infra City).

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s