KakeldaxGruppen utökar badsortimentet med Svedbergs

KakeldaxGruppen har i dagarna skrivit ett samarbetsavtal med Svedbergs (hemsida) Under 2010 har KakeldaxGruppen tillsammans med Ballingslöv BAD (hemsida), INR (hemsida), Tapwell (hemsida), Nordhem (hemsida) byggt utställningar i KakeldaxGruppens butiker med badrumsmöbler, duschväggar, handukstorkar, blandare och duschar. Nu när detta är på plats, så utökas sortimentet i noga utvalda butiker även med Svedbergs Bad sortiment, som ett starkt komplement till Ballingslöv och INR. Kakel och klinker och byggkeramik är vårt huvudproduktgrupp, och denna förstärks nu bland annat i Stockholm med ett bredare möbelsortiment för dig som kund.

I butikerna Kakeldax Bromma, Täby, Länna och Örebro, samt Kakelcentralen Malmö och Helsingborg kommer Svedbergs möbler Indigo, Classic och Bianca att exponeras. (På bilderna ovan ser du Classic, nedan Indigo)

Och tillsist, men inte minst serien Bianca. I samtliga av KakeldaxGruppens butiker (även de som inte direkt exponerar Svedbergs, kommer du att kunna beställa Svedbergs från och med nu) Kram / Ebba.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s