Bra hemsida hos Bostik med arbetsbeskrivningar för att sätta kakel och klinker

En av KakeldaxGruppen viktiga partners är Bostik, som finns representerade i de flesta av KakeldaxGruppens egna butiker idag, med sitt proffssortiment. Bostik har två mycket bra webtjänster som du kan titta närmare på när du vill ha en detaljerad information kring att lägga klinker eller sätta kakel med Bostiks fäst- och fogmassor.

För dig som kanske inte är en helt van byggare, utan tänkt dig börja testa själv, kan jag rekommendera ”Bästa val guiden” (klicka här) där du klickar dig fram med val av rum/underlag mm, och får bra och enkla arbetsbekrivningar med referns till Bostiks sortiment.

För dig som är något mer van byggare, rekommenderar jag  sidan ”Proffs” – ”Dokumentarkiv” – ”Arbetsbeskrivningar” (klicka här). Produktblad, miljöblad, säkerhetsdokument mm för hela Bostiks sortiment (hittar du här)

Motsvarande sidor hos Schönox för proffs med produktinformation (hittar du här) och arbetsbeskrivningar (hittar du här)

/ Henrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s