Många tvekar på valdagen men inte Ebba

Så där ja. Då har man gjort sin plikt och skyldighet genom att ha röstat även detta val. Enligt DN (klicka här) är många osäkra in i det sista. Med en rykande kopp kaffe i handen, pustar jag nu ut efter att faktiskt behövt köa in i vallokalen (första gången på flera val som det varit sådan trängsel).

Om det är svårt att välja politiskt parti, så är det desto lättare att välja inpirationsbilder till bloggen. Ovan något ni börjat förstå är en storfavorit för mig just nu (CasalGrande Padana Marte i 30×60), och nedan EdilCuoghi Beola i 30×30 och 30×60. Kram & hoppas på en spännande valvaka ikävll / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s