Valdags rapport från Ebba 19 september

Klockan är 08.16, och vallokalerna har nu varit öppna en dryg kvart. (DN).  Själv har jag satt på kaffet, och läst morgontidningen, och surfar nu runt på nätet för att känna av ”senaste nytt” sedan papperstidningen gick i tryck. Valet idag spås bli en jämn spurt mellan partiblocken (SvD), där många sägs bestämma sig först i valbåset (GP). Om en stund skall jag ge mig av och rösta, men innan dess tänkte jag redovisa resultaten av de undersökningar du som läsare hjälpt mig med. Du som läsare här på KakelBloggen har klara uppfattningen i det undersökningar vi gjort kring både blogg och hemsida. I vår blogg önskar mer inspirationsbilder, och på hemsidan mycket mer information kring vårt sortiment.

Vad jag väljer i valbåset under dagen, behåller jag för mig själv, men valet av dagens inspirationbilder får åter igen till min personliga favoritserie Marte från CasalGrande Padana. Ovan i 30×60 på vägg, och nedan på golv.Med dessa inspirationsbilder önskar jag dig en bra valdag, och ser fram emot en spännande valvaka ikväll. Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s