The wonderful world of Mosa Tiles

Idag fick jag ett mail från en vän på Royal Mosa i Holland (klicka här för Mosa) med nytagna inspirationsbilder med funktionella moderna rum som är designade med Mosa Tiles som ytmaterial (kakel och klinker). Många av bilderna är helt fantastiska, och här väljer jag att visa några av dem. Royal Mosa vänder sig främst till arkitekter, och produkterna väljs oftast när det sker i samråd med arkitekt eller inredningsdesigner. (Läs mer om KakeldaxGruppens arkitektservice här)  Här kommer bilderna. Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s