Arkitektservice startar nästa vecka

Efter mycket förberedelser (rekrytering av arkitektsäljare, ombyggnad, flytt av lagerhyllor, insättning av branddörr, och diskussioner och avtal med keramikleverantörer, beställning av arkitektprover av kakel och klinker mm) är det i nästa vecka dags att dra igång KakeldaxGruppens arktiektservice av provmaterial. Ca: 300 böcker från Royal Mosa har redan varit och vänt på ArkitektService, och är påväg ut till landets större arkitektkontor. I veckan anländer arkitektmaterial från CasalGrande. / Henrik

Projektförsäljningen är en långsiktig satsning som KakeldaxGruppen påbörjat under våren 2010, men redan nu påbrörjas stora projekt med material från både Royal Mosa och CasalGrande som bottnar i materialval från landets arkitekter. (Kontaktinformation med våra arkitektsäljare – klicka här). Och allt det arbetet leder fram till nya projekt för landets plattsättare (en mycket viktig kundgrupp för KakeldaxGruppen)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s