Kakelcentralen satsar stort på ÅF och öppnar 24 timmarsservice på internet

Senaste nytt. Just nu programmeras det nya funktioner för den ÅF Portal som togs fram i testmiljö i somras. Inom kort kommer portalen att öppnas för några utvalda kunder för ett test ”LIVE”. Om det behövs justeringar, görs dessa, och sedan får samtliga återförsäljare som är kunder hos KakeldaxGruppen (Kakelcentralen, Stigs Kakel, Kakeldax) tillgång till ÅF portalen (som finns länkad direkt från KakeldaxGruppens hemsida). Här kommer prislistor, sortimentsöversikter, annonsmallar, presentationer, utbildningar mm att finnas tillängligt 24 timmar om dygnet. Dessutom finns en ”helpdesk” som är tillänglig 24 timmar om dygnet, där man kan lägga in ärenden för hantering av vårt ÅF team.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s