Nu blir det mer av underbara Grotte hos KakeldaxGruppen

Efter mina tidigare inlägg kring serien Grotte, har både butiker,reklamavdelningen och inköpsavdelningen gjort gemensam sak hos KakeldaxGruppen. Grotte finns nu uppe i samtliga butiker och ett stort antal helpallar är på väg hem från Italien inför höstsäsongen. I veckan som kommer finns Grotteserien med i nästa nummer av ”Vår värld av Kakel & Klinker” som du får hem i brevlådan. Grotte finns i många storlekar och kulörer (kompletterat med mosaik och dekorer). Ytan för tankarna till skiffer som nötts vackert av tidens tand.

Ett val som är lika bra både i badrum som i kök och tvättstugan. För dig som inte kan vänta tills posten kommer i veckan, lägger jag ut några inspirationsbilder på Grotteserien (vill du se mer av Grotte i produktkatalogen – klicka här) Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s