Vidrepur och EdilCuoghi

Nytt, nytt, nytt i våra utställningar. Denna veckan är det stor mässa i Bologna i Italien (Cersaie) som handlar om kakel, klinker och badrum. Samtidigt kommer det upp nya vackra ting i våra utställningar i samtliga butiker i Sverige. Mosaik från Vidrepur och granitkeramik från EdilCuoghi. Mer om mässan nästa vecka… Tills dess får vi hålla tillgodo med några vackra inspirationsbilder dels på glasmosaik från Vidrepur, och på serien Beola från EdilCuoghi. Produkter som säljs i samtliga butiker hos KakeldaxGruppen. Kram / Ebba.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s