Mosaiknyheter från Cersaie 2010

På Cersaie besökte jag Vidrepurs inbjudande monter. De behagligt välavstämda mosaikserierna Titanium och Colours finns redan sedan våren 2010 i KakeldaxGruppens mosaiksortiment. Nytt på mässan blev den nya spännande kollektionen On-line som kommer att lanseras i KakeldaxGruppens butiker så snart produktionen är igång hos Vidrepur.

Fram till dess, lite smakprov ur Vidrepurs härliga kulörutbud inom glasmosaik (Online, FireGlass, Titanium, Colours). Det som dessutom känns lite extra skönt med Vidrepur, är att man återanvänder material när man tillverkar sina produkter, så förutom att det är så härligt vackert, så gör man samtidigt miljön en tjänst.

Just miljöengagemanget hos Vidrepur fick KakeldaxGruppens säljledning att omedelbart besluta sig för att beställa arkitektprover från Vidrepur till arkitektsäljarna. Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s