KakeldaxGruppen utvidgar samarbetet med Marazzi

MarazziGruppen och KakeldaxGruppen kommer att utvidga sitt samarbete inom området byggkeramik ytterligare ett steg. Förutom befintliga produktområden i Marazzi och Ragno sortimentet som redan säljs av KakeldaxGruppen, kommer KakeldaxGruppen att presentera nya högkvalitativa kollektioner i den högre prisnivån av varumärket Marazzi. Nya och befintliga kollektioner från Marazzi kännetecknas av stora format (plattstorlekar) och en hög teknisk prestanda som ännu inte finns på marknaden.(Not: KakeldaxGruppens arkitektservice utökas nu med nya spännande högkvalitativa kollektioner)

MarazziGruppen är världsledande inom design, tillverkning och försäljning av keramiska plattor (kakel, klinker, mosaik) med en ökande aktivitet även inom sanitetsporslin. Bolaget grundades redan 1935. Bolaget har utvecklats tack vare införandet av en rad viktiga innovationer och uppfinningar i form av produktionsprocesser och produkter som skyddats med dussintals tekniska patent. Genom förvärv av ett antal italienska och utländska företag under de senaste trettio åren, och tack vare avtal med lokala partners och öppnande av nya kontor och fabriker utomlands, är MarazziGruppen idag en av Italiens stora multinationella industrier och internationellt ledande inom byggkeramiksektorn i många av världens största marknader.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s