260 fulla lastbilar per år med toppsäljare

KakeldaxGruppen har 25 artiklar som säljer enskilt för över 1 miljon kronor per år per artikel. För att frakta endast dessa artiklar till KakeldaxGruppens butiker och kunder krävs 260 fulla lastbilar som lastar 20 fulla pallar per lastbil. En stor del av denna volym är material till professionella användare, där fix & fog utgör en väsentlig del. Genom avtal med partnerleverantörer har miljöpåverkan av dessa frakter minimerats, då en stor del av materialet inte hanteras av KakeldaxGruppens Centrallager i Göteborg, utan fraktas direkt till butiker och kunder från tillverkare – en del i arbetet med att minska miljöbelastningen av transporter.

En stor del av keramiken tas nu i allt större del hem med tågtransporter och med sjöfrakter, och där det inte går, så samlas volymerna och fraktas till Sverige med lastbil av Schenker som arbetar systematiskt med miljöfrågor relaterade till transporter.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s