Hur man snabbt kan lägga ett golv som sedan kan tas bort enkelt

På KakeldaxGruppens logistikcenter färdigställs undan för undan ytor för arkitektservice. Nu läggs ett friliggande granitkeramikgolv i akritekt/konferensavdelningen. CasalGrande Padana har ett golv som snabbt läggs, där man kan dra kablage under golvet, och som sedan lika lätt kan avlägsnas. Ingen fix, ingen fog, och heller ingen åverkan på underliggande golvytor. System är mycket spännande för exempelvis mässgolv, utomhusgolv som skall läggas för säsong (exv resturanger med uteservering), eller om man snabbt vill byta utseende (kulör) på ett golv i tillexempelvis en utställning. Golvet klarar belastningar som är imponerande (dock ej bil eller trucktrafik).

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s