Underbar inspiration hos Designers Guild

När jag läste inredningssidorna på DN, så kom jag till en artiekl av Bo Westmar (klicka här), som handlar om mer färg åt svenska folket, och som lyfter fram den engelska designern Tricia Guild. För att citera Bo Westmar ”Tricia Guild är för inredningen ungefär vad Paul Smith är för klädmodet.” Det föranledde ett besök på Deigners Guilds fantastiskt inpirerande hemsida (klicka här). Nedan ett kollage av bilder som visar höstens nyheter från Designers Guild.

Jag rekommenderar en stunds surfande på Designers Guilds hemsida, det ger inspiration att våga använda kulörer, i en avvägd mix mellan starka kulörer, och lugna ytor, där det vita ger ett lugn, och på en naturligt sätt balanserar violett, lime grönt och orange som sticker fram som spännande accenter.

För dig vill vill se mer av mina egna trendspaningar (bilden ovan) kring kakel, klinker och mosaik förslår jag ett besök på KakeldaxGruppens hemsida (klicka här). Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s