Kakel outlet sålde allt och flyttade till Infra City Väst

Under november och början av december 2010 sålde kakel outlet ut allt outletmaterial i vår kakel outlet i Upplands Väsby. Under 2009 och 2010 har KakeldaxGruppen sålt över 250.000 m2 kakel, klinker och mosaik som låg i våra lager, som inte längre skall finns kvar i sortimentet.

I Januari 2011 öppnade vi en helt ny kakelbutik under varumärket Kakeldax i Infra City Väst, Stockholmsvägen 37. Det är en toppmodern butik med en fantastisk utställning för konsument, och en proffsbutik för plattsättare och byggare.  Välkommen till Kakeldax i Infra City Väst.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s