KakeldaxGruppen investerar i inpirerande butiker

KakeldaxGruppen investerar för fullt i butikskedjan. Många butiker är ombyggda, och går nu in i nästa utvecklingsfas där butikerna får ett interiört ansiktslyft. Först ut med besök av KakeldaxGruppens ”designteam” är Kakelcentralen i Helsingborg.

Målsättningen med ”designteamet” är att skapa en inpirerande miljö där man som kund känner att man kan få inspiration för både renovering, nybyggnation och även få inredningstips ”på köpet”. Ett team av butiksarkitekt, art director, marknadsföring och inredningsarkitekt står för ett krativt koncept som lyfter butiken utöver det som man kan förväntas sig. Det skall också vara en miljö där man på ett avkopplande sätt kan ge sig tid att sätta sig ner, fundera, reflektera och samtala med personalen kring idéer och designförslag.

Designelement som valts är från kedjeföretag inom hemiredning, som är tillgängliga för alla i hela Sverige (Hemtex, IKEA, Mio, EM mfl.)

Parallellt som detta påbörjas så pågår ombyggnation för fullt. Nedan en bild från Kakeldax i Bromma som säljer för fullt – samtidigt som man bygger om butiken, och där designteamet kan komma in i början av december för att färdigställa butiken inspirationsmässig.

Samtidigt med bygget i Bromma byggs en helt ny Kakeldaxbutik i Infra City i Stockholm, Kakeldax i Länna skall påbörja total ombyggnation i början av december, Kakeldax i Täby är snart 100% färdigombyggd, och väntar nu på designteamet, Kakelcentralen i Malmö och Växjö skall genomgå delvisa ombyggnationer. Kakeldax i Västerås skall få ett nytt butiksgolv. Under 2010 har KakeldaxGruppen genomfört större projekt för att lyfta blicken och skapa inpirerande miljöer i nästan samtliga butiker i hela Sverige.  Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s