XXL utbildningar för proffs

Sveriges Arkitekter har fattat mer och mer tycke för stora format inom byggkeramik (60×60 och uppåt). Format som ställer nya krav på proffsen som skall utföra sättningen av detta material. Både i froma av underlag, skärning, läggning och precision i läggningen.

Nu har KakeldaxGruppen (Kakelcentralen, Stigs Kakel, Kakeldax) påbörjat en omfattande utbildning av professionella plattsättare kring hur man lägger plattor i stora format. En utbildning som blivit mycket poppulär, och som drar många proffs varje gång den hålls. Till hjälp finns både speciella verktyg från KGC, och assistans och råd från våra partnerleverantörer inom både bruk och keramik.

Är du proffesionell plattsättare och känner att du vill bli proffs även inom XXL. Kontakta din butik eller säljare hos KakeldaxGruppen för info om när nästa XXL utbildning hålls i din Proffsbutik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s