Kamma hem en bättre arbetsmiljö med Schönox

För första gången kan plattsättare i Sverige använda dammreducerade produkter genom hela konstruktionen.  Därmed finns det inte längre fog för att använda något annat än dammreducerat.  Oavsett om det är ingjutning av värmekabel, avjämning, plattsättning eller fogning så finns det kvalitetsprodukter som är dammreducerade att välja. Det gör arbetsmiljön mindre dammig för plattsättarna, men även för alla andra yrkesgrupper på byggarbetsplatsen.

Nu lanserar Schönox det första dammreducerade fogbruket, vilket är en världsnyhet! Därmed kan plattsättarna välja dammreducerade produkter för alla olika arbetsmoment. Det finns flera fördelar med att välja den här typen av produkter och det viktigaste är naturligtvis att arbetsmiljön blir så mycket bättre både för plattsättarna och kollegorna runt om på bygget. Dessutom så vinner man tid, eftersom man slipper att täcka in angränsande ytor och minskar tiden för städning efteråt. Så varför damma på som inget har hänt, när du kan kamma hem vinsten med en bättre arbetsmiljö redan idag?  (klicka för att  läsa mer om SCHÖNOX dammreducerade produkter)

Världsnyhet! Nu finns även fogbruk som dammreducerad produkt

Nu lanserar Schönox det första dammreducerade fogbruket, UF Premium, vilket är först i världen! Så nu kan plattsättarna välja dammreducerade produkter för alla arbetsmoment och på så sätt få en helt annan arbetsmiljö.

Dessutom så vinner man tid, eftersom man slipper att täcka in angränsande ytor och minskar tiden för städning efteråt. Därmed finns det inte längre fog för att använda något annat än dammreducerat.

Vägg och golv, Även för natursten, Inne och ute, Fogbredd: 1-12 mm, 15 kg

Dammreducerade fästmassor, för både små och stora plattor

Schönox har nu två olika fästmassor som är dammreducerade och som är anpassade till olika typer av läggningar.

Schönox PFK Plus är en flexibel fästmassa
Den har krämig konsistens och bra häng, vilket gör den mycket omtyckt. Dessutom innehåller den lättfiller, vilket gör den extra dryg. 1 säck på 15 kg räcker lika långt som en vanlig 22 kg säck. Montering både inne och ute, Öppentid: ca 30 min, Fogbar: ca 16 tim

Schönox TT S8 är en flytande fästmassa för stora plattor
För snabb och säker montering av extra stora plattor. Monteringen blir extra säkert eftersom den flytande konsistensen ger 100% täckning under plattan. Även Schönox TT S8 innehåller lättfiller och därmed blir den också extra dryg (15 kg motsvarar 22 kg). För säker montering av stora plattor, Öppentid: ca 30 min, Fogbar: ca 16 tim

Nyhet! Trögflytande grov avjämningsmassa för snabbt arbete

Schönox CLS är det perfekta valet för att snabbt och enkelt bygga fall i våtrum, eftersom den är gångbar redan efter 90 minuter. Den korta väntetiden gör det också möjligt att snabbt gå in och skrapa runt golvbrunnen. Med den trögflytande konsistensen är det enkelt att utföra en kontrollerad och väl avvägd fallbyggnad.  Schönox CLS rekommenderas för avjämning, fallbyggnad, reparation och utfyllnad av gjutna och massiva underlag, inomhus.  Under normala förhållanden är bruket ytbeläggningsbart inom 3 dygn. Produkten passar mycket bra för pumpning och därmed för både stora ytor och objekt. Skikttjocklek: 5-70 mm, Gångbar: ca 90 min, Åtgång: ca 1,9 kg/m²/mm

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s