Arkitekter – nu kommer SYSTEM N

System N blir vinterns stora nyhet för alla Sveriges arkitekter intresserade av byggkeramik. ”Nyhet” ”Nytänkande” ”Naturlig” ”Njutbar” är alla ”N” ord som kan kopplas till System N. System N från MarazziGruppen är ett innovativt koncept inom granitkeramik producerat i en hypermodern miljöanpassad ”state-of-the-art” tillverkningsprocess. System N består av en kollektion keramiska plattor med neutrala nyanser graderad från vitt till svart, med tre utsökta ytor och tillänglig i fyra storlekar som samtliga är aktuella inom modern arkitektur. Hög teknisk prestanda och en design och färgsättning som integrerar fullt ut med de kommande kollektionerna System A och System T gör serien mycket flexibel.

System N är mycket lämpliga att använda som golv och väggbeklädnader i privata eller kommersiella lokaler, både inomhus och utomhus. Kollektionsböcker finns inom kort tillängliga hos KakeldaxGruppens arkitektsäljare.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s