Fastighet&Bostadsrätt uppmärksammar FireGlass

Tidningen Fastighet&Bostadsrätt uppmärksammar Vidrepurs nya mosaik Fire Glass. ”KakeldaxGruppen lanserar Vidrepur Fire Glass, en mosaik som återger ljus efter det att man släckt externa ljuskällor. Vidrepur är en kvalitetstillverkare av glasmosaik, som använder sig av återvunnet glas i sin produktionsprocess. KakeldaxGruppen har valt att satsa ordentligt tillsammans med Vidrepur på den svenska marknaden. Titanium och Colours är två stora produktserier inom glasmosaik som kommer att visas i större utsträckning i KakeldaxGruppens butiker. Fire Glass, som illustreras med fotografier från en swimmingpool, är en nyhet som visar den innovationskraft och förmåga till nytänkande som finns hos Vidrepur.” (Vill du läsa hela artikeln – klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s