Cotto ökar igen

Under slutet av hösten har varma jordfärger fått ett uppsving igen. En platta som funnit i att antal år, som börjat bli allt mer populär är Cotto. På väg med lastbil från Spanien är nu ca: 24 pallar med Cotto som snart kommer att komma ut i butikerna. Kram / Ebba

Vi i Villa har en trevlig artikel på nätet om klinkergolv, där man bland annat kan läsa ”Många villaägare letar efter alternativ till de allmänt förekommande golvmaterialen. Under senare tid har klinkerplattor blivit ett allt vanligare val. Det gäller inte bara golven i bad- och toalettrum, där vackra och hygieniska keramikplattor idag är nästan självskrivna på både golv och väggar. Nej, nu är även golven i hall, kök och vardagsrum aktuella för det tidlösa naturmaterialet, som idag finns i oändligt antal färger, format och mönster.” (Läs mer om klinker hos vi i villa – klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s