KakeldaxGruppen gör klart butikerna inför 2011

Just nu byggs det färdigt med full fart i KakeldaxGruppens butikskedja. Sedan hösten 2009 och under hela 2010 har KakeldaxGruppen investerat stort i sina 16 butiker i Sverige. 2 butiker har bytt lokal helt och hållet och byggts upp helt från grunden, 5 har byggts om totalt invändigt i befintliga lokaler (där vi anpassat lokalytan), och 6 har byggts om till stora delar invändigt. I Helsingborg färdigställs just nu konsumentutställningen, I Malmö byggs det på en fräschare konsumentutställning, i Växjö görs entré och del av konsumentutställningen om, i Västerås skall det läggas nytt butiksgolv, i Länna skall mer eller mindre hela butiken byggas om, i Bromma görs det en ny lastningramp för att förbättra logisitiken för våra proffskunder (bilden nedan).

I Infra City byggs en helt ny butik för både proffs och konsumenter. (Bild nedan. Butiksgolvet som lades i veckan är det helt nya SYSTEM N från Marazzi Gruppen i storlek 60×60.). Våren 2011 stor en helt ny butikskedja redo för den Svenska marknaden, fylld med ett brett sortiment av kakel och klinker, med allt från prisvärda basplattor, till exklusiva dekorer och mosaiker. Adventshälsningar / Henrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s