Pimp my tilestore part 2

Inredningsteamet i KakeldaxGruppen har nu besökt Kakeldax i Arninge köpcentrum (Täby). Med inredningsdesigner, art director, inredningsarkitekt och marknadsföringschefen i täten så har butikens utställning av kakel, klinker, mosaik och badrumsmöbler snyggats upp ordentligt.

Under 2011 kommer samtliga 16 butiker i KakeldaxGruppens egen butikskedja att ha ”pimpats” med detaljer, textilier och kulörer som både känns moderiktiga och som gör att man lättare associerar butikernas utställningar med sitt eget ”dröm rum”.

Näst på tur…. står Kakeldax i Bromma.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s