Arkitektcenter Göteborg genomgår ansiktlyftning

Under hösten har vi funderat över hur vi kan ändra utseende på KakeldaxGruppens arkitektcenter i Göteborg utan att använda för mycket pengar. Vi började med en gammal sliten lagerlokal, som snabbt fylldes med arkitektprover och kollektionsböcker.

Mitt i rummet ställde vi ett konferensbord där alla möten med leverantörer hållits under hösten. Men hur göra iordning så att det ser läckert, ombonat och modernt ut? Under hösten träffade vi ett arkitektkontor där Magnus och Ulrika arbetar. Vi gav dem fria händer att omvandla vår gamla lagerlokal till något spännande, aktuellt, och framförallt ett rum där man kan mötas, arbeta och där man känner att man är mitt i hjärtat av ”kakel & klinker” verksamheten. Samtidigt som svårigheten i uppdrag är att arbeta med en extemt pressad kostnadsbudget. Nu är jobbet i full gång, och i början av 2011 visar vi här på KakelBloggen ett litet bildspel som visar ”före” och ”efter” med det som nu genomförs. (Nedan ett smakprov på ”före”)  Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s