Gott Nytt År önskar Ebba och Henrik

Vi vill tacka för bloggåret 2010, som varit fantastiskt. Över 5.000 läsare har följt vår blogg var månad. Samtidigt har 20.000 läsare följt KakeldaxGruppens hemsida, vilket gör 2010 till ett rekordår för både KakelBloggen och hemsidan. 2011 kommer än mer att handla om inspiration, trender, trendspaningar från Ebba, nyheter inom kakel, klinker och mosaik och tips från Henrik. Vi önskar er alla ett Gott Nytt År, och hoppas ni fortsätter följa oss under 2011.  Kram Ebba & Henrik

//

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s