Arkitektcenter KakeldaxGruppen tar form

Projektet med att iordningsställa arkitektcentret i Göteborg har nu kommit en bra bit på väg. Lokalerna är förändrade med hjälp av en mycket kreativ arkitekt som fått fria händer, men en mycket stram budget. Med hjälp av att sätta igen vissa fönster, och att endast måla tak och väggar har rummet helt bytt karaktär. Här en bild ”före”.

Nedan visas samma ytor ”efter” igensättning av fönster och ommålning.

Men projektet är lång ifrån färdigt. Nu återstår arbete med att skapa ett ”labb” där arkitekter i lugn och ro kan arbeta med att välja och kombinera material (kakel, klinker, mosaik) i en inspirerande miljö. Ytor skall färdigställas för provtillverkning, och utrymmet för möten skall skärmas av med hjälp av ”flyttbara” väggar – allt för att skapa ett rum som kan förändras vid behov, som kan växa och krympa utifrån sitationen då rummet används. Mer kommer om vårt arkitektcenter när vi fått upp nya belysningar och börjat med ”labbet”. Kram / Ebba.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s