Kristallmosaik från Italien sätter färg på rummet

Är du trött på skinka och vörtbröd? Då kanske du även är trött på vanligt vitt 20×20 i badrummet eller i köket. KakeldaxGruppen har ett enormt sortiment med mosaik (både i glas, kristall och keramik), som kan förändra känslan och upplevelsen av att vistas i ett rum helt och hållet.

Lyster och djup i mosaiken ser du bäst om du besöker någon av KakeldaxGruppens 16 butiker, eller drygt 100 återförsäljare. Fråga efter kristallmosaik från Marazzi Gruppen. Vi har mosaik från Italienska Marazzi och Ragno uppsatt i våra utställningar. (Klicka här för att komma till KakeldaxGruppens butiker)

Utöver kristallmosaiken från Italien har vi också mosaiker från väldsledande tillverkare som Vidrepur och Hoppe.  (Klicka här för att se KakeldaxGruppens produktkatalog med kakel, klinker och mosaik on-line). Not: Bilderna i detta inlägg visar samtliga kristallmosaik från Marazzi Gruppen.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s