Interiörhuset i Dalsjöfors smygöppnar för designintresserade

Ett glatt gäng i Dalsjöfors har idag smygöppnat en ny läcker, inspirerande, färgstark och välkomnande butik för kakel, klinker, fix & fog, mosaik, färg, tapeter och alla tillhörande verktyg. Kort och gott – allt du behöver för att förverkliga ditt eget inredningsprojekt. (Klicka här för Interiörhusets hemsida) Färgen kommer från Caparol, tapeterna från några av Europas främsta tillverkare, och kaklet – från Stigs Kakel i Göteborg. Och vilket kakel sedan – det senaste i designväg från Italien och Spanien, varvat med attraktiva erbjudanden. Här finns något för både den trend & designmedvetna kännaren, och också produkter för den som önskar göra en mycket bra affär – allt i enlighet med Stigs filosofi. (Klicka här för att komma till Stigs Kakels hemsida)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s