Stigs Kakel Kakeldax och Kakelcentralen erbjuder Sveriges kanske bästa priser på kakel och klinker våren 2011

Gran Canyon är en högkvalitativ glaserad klinker från Epoca i Italien för ett pris i världsklass för grundplattan som finns på lager i 5 kulörer, och dessutom finns serien i mosaik för den som önskar göra riktigt läckra designlösningar.

Många säljer direktimporterat kakel från Kina billigt i Sverige idag. Men för att kunna erbjuda vitt kakel i serien Architettura i storlek 10×30 från den världsledande kakelproducenten Marazzi i Bologna i Italien för kanske Sveriges absolut lägsta pris till sina kunder, behöver man ha en försäljningsvolym som gör att man kan köpa hem kaklet i 50-pallsposter, vilket mostvarar 2 fulla lastbilar vid varje leverans. (Läs mer om Kakeldaxgruppens kampanjer våren 2011 – klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s