Casalgrande Padana Bios utvalt till ADI Design Index 2010

CasalGrande Padana Bios är granitkeramik som reducerar bakterier som hamnar på klinkerplattans yta. Tester gjorda av CasalGrande Padana visar att upp till 99,9% av de fyra vanligaste bakterier som kan ställa till problem inom livsmedelshantering, sjukvård osv reduceras vid kontakt med plattan. Använingsområdet kan vara allt ifrån ytor i storkök, sjukhus, laboratorier, slakterier, livsmedelsindustri, tandläkarmottagningar till badrum, duschrum, spaanläggningar, hotell, badhus, skolor, förskolor och dagis etc, där man önskar hålla en hög hygien, och där ansamling/tillväxt av bakterier inte önskas.

De produkter som väljs ut till ADI Design Index, kan vara med och tävla om Industridesignpriset Compasso d’Oro (läs mer om priset på Wikipedia – klicka här). Sedan år 1964 har Associazione per il Disegno Industriale (ADI) hanterat bedömning och utdelning av priset. Priset är den första och mest erkända utmärkelsen inom området i Italien. Syftet med priset är att ge erkännande och främja kvaliteten inom det industriella området för produkter som skapas i Italien. (Läs mer om Bios – klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s