Pimp my tilestore – Kakeldax i Bromma

Så var det dags att få klart en till i raden av Sveriges läckraste kakelbutiker – KakeldaxGruppens butik Kakeldax i Bromma. Nedan lite bilder från Brommabutiken som nu färdigställts med helt ny kosnument & proffsavdelning med ett mycket stort sortiment kakel, klinker, mosaik, badrumsmöbler, dusch, verktygs, fix & fog – kort och gott allt du behöver för att förverkliga dinna drömmar kring vad som är möjligt att åstadkomma med hög kvalitet på både byggkeramik och möbler. Badrumsinredning kommer från till exempel Ballingslöv, Svedbergs, INR, Nordhem, Tapwell, Hans Grohe mfl.

En mängd inspirerande miljöer visar både olika typer av möbler, men framförallt inspirernade lösningar med kombinationer av kakel, klinker, mosaik och glasblock.

Just nu är det många erbjudanden i butiken, bland annat Ballingslövs stora kampanj där det ingår en övernattning på SPA hotell för den som köper badrumsmöbler från Ballingslöv.

Väkommen in till en helt ny inspirerande butik för både proffs och konsument på Ulvsundavägen i Bromma, hälsar personalen i butiken. (för adress till butiken – klicka här)

Idag installerades en efterlängtad ny lastmöjlighet för Proffskunderna, som kommer att öka tillgängligheten och servicen till proffskunderna. (Nu blir det väsentligt snabbare service och enklare tillgänglighet än när utlastningen låg i källaren.)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s