Marazzi kulörsystem för arkitekter

Nu kommer 2011 års stora nyhet för arkitekter inom byggkeramik. Marazzi har gjort om mycket av sina serier av kakel och klinker, och infört ett systemtänkande där man enkelt kombinerar plattor kulör- och storleksmässigt för ytor som kräver olika typer av material (kakel, klinker, granitkeramik, trappnosar, socklar, halksäkert mm).  Kakelserierna Architettura (blank) och Citta (matt) kommer dessutom nu i storlekar 10×10, 15×15, 20×20, 10×30, där man kan kombinera fritt, men även enkelt kulörmässigt hitta perekt matchande klinkerserier för golv (System N –  bild nedan)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s