Kakeldax i Länna bygger Sveriges bästa kakelbutik

Kakeldax i Länna bygger nu fördigt utställningen och siktar på att skapa Sveriges absolut bästa kakelbutik. Kunderna som är inne och handlar ser årets nyheter kaklas i en fantastiskt inprierande planlösning som tagits fram i samarbete mellan butikens personal och ariktekter. Helt nya serier av kakel, klinker och mosaik kommer nu att ersätta den gamla utställningen. Redan på fredag nästa vecka räknar man med att vara färdig med 90% av byggnationen och redo att ta emot en stor kundtillströmning – då Kakeldax kommer att börja synas frekvent på TV4.

Delra av gamla outnyttjade kontorsytor rivs – för att ge mer plats till utställning, och också för att öka servicen med en helt ny handikappanpassad kundtoalett.

Belysning är en viktig bit i Kakeldax butiker.  Ett bra allmänljus skall nu kompletteras med punktbelysningar för att skapa en härlig inspirerande miljö för kunderna. Trots ombyggnationen, håller butiken öppet och hälsar båda gamla och nya kunder välkomna in för att se hur Sveriges bästa kakelbutik färdigställs i dagarna.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s