Stor invigningsfest i Stockholm 4-6 mars 2011

Helgen 4-6 mars 2011 (fredag – söndag) firar KakeldaxGruppen att samtliga 5 butiker i Stockholm byggs om och fått helt nya utställningar. Välkommen till en inspirerande helg hos Kakeldax i Länna, Täby, Bromma, Älvsjö och InfraCity. Invigningserbjudandet som ger smått otroliga 30% rabatt från ordinarie ej kampanjprissatta artiklar gäller endast under de tre invigningsdagarna och endast för kontant betalning. TV-reklamen visas nu på TV4 i Stockholm under några dagar, och sedan görs också ett event på Stockholms gator och torg tillsamans med Metro för att uppmärksamma invigningshelgen. Välkommen in för att köpa ditt nya badrum med kakel, klinker, mosaik, inredning från Ballingslöv, Svedbergs, INT, Tapwell, Nordhem mfl under helgen som kommer. Ett besök som kan löna sig ordentligt om du är i begrepp att köpa dig ett nytt badrum.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s