Vinn en läcker specialdesignad T-shirt

Ge tips – få t-shirt! Nu har du möjlighet att komma med förslag till vad vi på KakeldaxGruppen ska ta upp på vår ”tips” sida! Är det någonting du undrar över eller som du tycker verkar krångligt – tipsa Henrik! Han har samlat på sig mycket kunskap genom åren som han gärna delar med sig av, bara han får lite hjälp med ämnen att skriva om… Du som ger tips som leder till att Henrik skriver om det får en supercool t-shirt! Den finns i flera färger: rött för Kakeldax, grått för Kakelcentralen och blått för Stigs Kakel. Ange storlek och vilken färg du helst vill ha! (skicka in förslag – klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s