Ny VD för Kakeldax i Sverige AB

Johan Sandberg, 51 år, har utnämnts till ny VD för vårt bolag, med tillträde 2011-09-19.

Johan läste företagsekonomi på Göteborgs Handelshögskola och började 1986 på hygienföretaget Mölnlycke Tissue och har sedan dess arbetat inom Internationell industri med olika uppdrag, främst  inom försäljning och marknadsföring. De senaste fyra åren har Johan varit VD för TOOLS Väst AB (f.d. Sjögrens Industrihandel AB), ett dotterbolag inom B & B TOOLS koncernen som förser den Nordiska industrin med verktyg, maskiner och förnödenheter. Fokus har varit att bygga och utveckla en stark och kompetent säljorganisation både inom direktförsäljning och via 21 butiker i Väst Sverige och bli marknadsledare. Förutom egna butiker har bolaget också ett större återförsäljarnät.

Johan har därmed en gedigen bakgrund av att hantera olika säljkanaler, utveckla starka varumärken och attraktiva erbjudanden som kunderna uppskattar, vilket vi är övertygade om kommer väl till pass i den fas av utvecklingen som Kakeldaxgruppen befinner sig i nu.

Vår tidigare VD, Timo Söderlund, kommer att stödja Johan under en övergångsperiod fram till den 14 oktober.

Kakeldax i Sverige AB

Bengt Bengtsson

Styrelseordförande

Läs hela pressreleasen klicka här 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s