Butikssäljare heltid/deltid & lagermedarbetare, Malmö

Vi söker en butikssäljare på heltid/deltid och en lagermedarbetare till vår Kakelbutik KAKELCENTRALEN, Malmö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen – men ett brinnande intresse och engagemang räcker långt. Allra viktigast är att du är lyhörd inför kunderna, effektiv och serviceinriktad. Intresserad? Hör av dig. Nu.

Upplysningar/ansökan:
Om du önskar mer upplysningar om tjänsten, innan du sänder din ansökan med CV och personligt brev via e-post (märkt Malmö) tillrekrytering@kakeldaxgruppen.se är du välkommen att kontakta vår regionschef Rickard Schalin på 0707-90 10 33.

Ansökan:
Snabb ansökan! Urval sker fortlöpande.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s