KakeldaxGruppen på Facebook

Nu har vi valt att samla ihop alla våra nyheter och trender på EN facebook sida. Detta för att alla våra kompisar på facebook skall få samma information och nyheter inom kakel och klinkers. Därför kommer vi stänga ner alla facebook sidor utom en: Kakeldaxgruppen. Så om du inte redan är kompis med Kakeldaxgruppen klicka här och bli kompis med oss idag så lovar jag att hålla dig uppdaterad med alla nyheter! Och såklart finns jag på bloggen där också delar med mig om det senaste trenderna.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s