Några kakeltips

Om du skall ersätta befintligt kakel var noga med att underlaget är så slätt som möjligt. När du rivit ner det gamla så se till att spackla ordentligt så det blir riktigt plant. Då blir det snyggare och mer lättarbetat och framförallt hållfast.

Ett till litet tips är att genom att välja ljusare plattor i ett mindre format så känns badrummet större. Om man har ett större utrymme så är det snyggt att leka med både större och mindre plattor och gärna då med mörkare kulörer.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s