Kreativt och funktionellt

När man skall inreda ett kök är det mycket som skall tas med i beräkningarna. Köket är på sätt och vis en sinnesbild för kreativitet och funktion i förening. Det måste vara slitstarkt och hygieniskt och tåla allt från ånga till is, men det ställs minst lika mycket krav på formen som på funktionen eftersom det är ett gemensamt utrymme i allra högsta grad.

När du väljer plattor till ditt kök är det viktigt att känna till att formatet på plattorna påverkar upplevelsen av ytan. Över en bänk kan det passa med mosaik medan en större vägg yta ser bättre ut med större plattor. Om du skall ha plattor både på vägg och golv? Då är det bra att samordna båda med färg och storlek så det inte känns rörigt. Kom gärna till någon av våra butiker så hjälper vi dig gärna. Utbudet är stort och variationerna oändliga.


kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s