Skall du lägga värmegolv?

I dessa kalla tider är det skönt med ett varmt golv speciellt på morgonen. Men det är mycket man skall tänka på när man lägger in värmen. Skall man lägga in värmegolv på ett rörligt underlag är det viktigt att man även lägger ett spackelnät i spacklet för att armera spackelskiktet så att det inte spricker vid eventuella rörelser. Men glöm inte att förläggningen av värmekablarna skall utföras av en behörig elinstallatör. Kom gärna in i någon av våra butiker så berättar vi mer.

/Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s