Treverk, ett mästerverk?

Trägolv av keramik, kan det vara något? Är inte det som att försöka sälja en plastmatta med klinkermönster i Italien? Om frågan hade kommit upp för 2 år sedan hade jag sagt att Blåkulla skulle frysa till is innan det hände. Nu känner jag att det är dags att äta upp min hatt, för jag hade fel. Innan Marazzi kom med Treverk Home såg försöken ut som en billig kopia av ett laminatgolv från tidigt 90-tal.(Ni som var med då vet vad jag menar).

Det som får mej att få ståpäls är att dom verkligen ansträngt sig att få en äkta känsla i ytan och att mönstret inte repeterar sig i varje stackars planka. Var fungerar dom någonstans? Av dom nästan 350 kvm vi sålt under mars är spridningen lika bred som resultatet av en avsågad hagelbössa. Det som sticker ut mest är väl ett stänkskydd över köksbänken, men det vanligaste är så klart….  badrumsgolv.

Hur fixar vi till fallet? Det bästa resultatet blir nog med en Blücher Waterline, där rännan ligger i samma riktning som ”plankens” långsida.

http://www.marazzi.it/en/ceramic-and-stoneware/collections/treverkhome?pid=431

Fredrik

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s