Bostik har också dammat av sig…

 

 

Fix DF -Ett renare val från Bostik

 

 

 

Fix DF är en dammreducerad, cementbaserad, flexibel fästmassa med god vidhäftning avsedd för montering av keramiska material på fasta underlag. Godkänd för keramiska våtrumskonstruktioner enligt BBV:s branschregler 10:1 i kombination med Bostik Tätskiktssystem.

 

Avsedd för montering av keramiska material samt natursten på väggar och golv. Kan användas på varierande typer av fasta och rena underlag, t ex betong, puts, gipsskivor, godkända våtrumsskivor, där risken för spänningar är större. Fix DF kan användas tillsammans med både el- och vattenburen golvvärme. I våtutrymme skall normalt alltid Bostik Tätskiktssystem appliceras.

Även för användning utomhus.

Andreas Croon

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s