Nu luktar det Valborg, och grillad korv.

Rainbow, en komplett serie med 16 färger att frossa i, och nu till Valborg när elden slukar himlen och min granne Olle envist försöker grilla korv med en 4 meter lång pinne(han är lite egen men han har ett stort hjärta och en schyst grillad korv), tycker jag att den här bilden är Valborg personifierad med sina eldiga färger, och kolet som ligger på marken när allt brunnit ner. Denna serie är för mig badrum. Roca som fabriken heter har tråcklat ihop lite snygga mosaiker som kan bryta av och liva upp dom lite strama plattorna, och den ”november-åskväder-natts-grå” plattan är riktigt snygg, den tonen är sanslöst underskattad i en nyanserad värld av svart och vitt.

Och nu mina vänner, är det dags att fylla på glaset och ansluta sig till studenternas sång om evig atomvinter eller om det var våren som rasat ända ner i källaren, lyssnade inte så noga…

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s