FLYTTREA i Malmö, Välkomna!!!

Lystring Malmöbor.

Kakelcentralen som har haft sin butik på Lodgatan i 12 år, kommer att flytta till den nya butiken på Olsgårdsgatan 1 i Malmö. Vi börjar en massiv flyttrea på Lodgatan med början den 11:e Juni. Allt som inte är fastskruvat ska bort till vrakpriser(nej, personalen är inte till salu).  Välkomna!!!

-Att älta i det som varit är ett privilegium som gamla gubbar äger.

För vad som verkar en evighet sedan, så öppnade vi Kakelcentralen. Ett ställe som i praktiken varit ett hem för mig under ett decennium stängs nu ner och jag inser att hus kan ha karisma och en själ, hon var sliten med många lager av smink, men hon var vacker. Sanningen är den att jag är glad över att ha varit en del av hennes liv, men nu är det dags att gå vidare. Världen stannar inte bara för att vi gör det, vi måste vara där våra kunder är. Kakeldaxgruppens nya vision är att fokusera mot proffs, och baserat på frågan ”är detta bra för proffsen?” är en flytt helt i linje med visionen. För att ytterligare lägga fokus på proffsen, kommer vi att bygga om butiken i Fosie. Fokus kommer att ligga på att förfina utställningen för våra kunders kunder. Men även lite överraskningar för våra kunder; -proffsen.

Temat i butiken kommer genomgående vara ”Konst och dess Konstnärer”.

Ganska självklart, då vi enligt min mening jobbar med Konst(plattor) och Konstnärer(proffsen).

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s