Sverigepremiär för Digital plattsättaren!

Vad är en Digital plattsättare?

Namnet kan väcka lite underliga tankar om en maskin som monterar plattor medans du dricker ditt morgonkaffe men så är inte fallet och jag hoppas faktiskt att utvecklingen aldrig tar oss dit heller. En duktig hantverkare kommer sannolikt aldrig att kunna ersättas av en maskin.

Digitala plattsättaren är ett revolutionerande ritverktyg där du kan sitta i soffan, sommarstugan på tåget eller var som helst där du har tillgång till internet och en pc och designa ditt badrum. Unikt med detta verktyg är att bildkvalitén på din design är så verklig att det känns som att stå i dörren och titta in i ett nymonterat badrum där av namnet Digital plattsättare. Rita, Skriv ut eller spara ner valen och åk till närmsta butik för att med hjälp av vår professionella personal göra bilden till verklighet.

Du hittar våra nya hemsidor på:

www.kakelcentralen.se

www.kakeldax.se

www.stigskakel.se

/Rickard

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s