-Lera, en branschtidning i världsklass

Har genom åren bläddrat igenom högar av branschtidningar och somnat varje gång. Vad håller folk på med, är det så svårt att göra sin egna bransch spännande och intressant? Det känns överlag som man låter tidskrifterna granskas av ett tråkighetsråd med uppgift att döda allt som är stimulerande och spännande.

I det mörkret så måste jag tillskriva Pia Dahl och hennes medarbetare på BKR en elloge för en riktigt bra tidning. En bra blandning av annonser, rekommendationer och artiklar. Även om vissa i redaktionen var med när katedralen i Florens byggdes, andas tidskriften ungdom, passion och ett formspråk som är riktigt, riktigt bra!

Grattis och tack för glöden och engagemanget.

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s