Ett konstgalleri skapas hos Kakelcentralen.

Philippe Starck sa en gång att konst är något som väcker känslor och en respons. Om man tycker om det eller ej, är upp till betraktaren.

Temat för ombyggnaden, är som jag skrivit om innan ”Konstgalleri”. Arbetet ligger inte så mycket i grov ombyggnad, som i att fixa till dom där detaljerna så att rätt signaler skickas ut. Då vi flyttar från 1450kvm till 450 kvm, gör att varje utrymme måste utnyttjas för exponering. Man får dock akta sig för en överexponering; ett fenomen som alla som varit inne i en lampaffär känner igen. -Man ser inte lampan för allt ljus.

Bristen på utrymme gör att man får vara kreativ, ett fläktrum är nu ett rum för möten. I fönstren är det exponeringshyllor med kakel. Barnens favorit är dock den pälsbeklädda byrån. -Det måste vara konst då alla tycker den är vedervärdig förutom barnen, så känslor väcker den iallafall.

Mer bilder kommer senare i sommar.

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s