Kakeldaxgruppen -ett kompromisslöst företag.

Jag är övertygad om att riktning och kompromisslöshet är en viktig del i kommunikationen med dina medmänniskor. Och med kompromisslöst menar jag självklart synen på företagets ide’ om hur man vill göra affärer. Vill man räcka till för alla, slutar det med att man inte räcker till för någon. Självklart kan man kompromissa med dom små detaljerna i affärer, men inte i varför man vill göra affärer. Och då menar jag inte varför som i tjäna pengar(för det är ju självklart). En metafor för det jag menar är detta hus; uppenbart var man inte överens eller inte kommunicerade med varann vilket budskap man ville ge omgivningen, följden blev att jag som medmänniska(kund) blev förvirrad. Om man hade målat hela huset i någon utav färgerna och sedan kompromissat om en soffa eller lampa så hade det kommunicerat lyhördhet och viljan till en lösning, nu blir det bara konstigt för mottagaren(kunden). Det viktiga för ett företag är att omge sig av människor som tror vad du tror på, som vill måla huset i den färgen du tror på. Var inte rädd för att någon inte tycker om dina val, om man är tydlig i sin strategi så kan man inte välja alla som vänner, men man får allas respekt. För man kompromissar inte om sin själ.

Avslutar sista inlägget innan semestern med en bild på min ide´av kompromisslöshet.

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s